Ajankohtaista

NASTA-harjoitukset

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. MPK, Puolustusvoimat, Lotta Svärd Säätiö, Maanpuolustuksen kannatussäätiö, Vapepa, SPEK ja Kova-toimikunta.

Naisten Valmiusliiton koulutuskoordinaattorin tehtävässä on aloittanut Saara Koivunen

”Molemmat isoisäni jättivät terveytensä rintamalle. He perustivat perheet ja rakensivat sotainvalideina rauhan ajan isänmaata. Minulla oli molempiin läheiset suhteet, ja sain myös kuulla tarinoita sota-ajalta. Ilman heitä ei olisi minua. En voi koskaan korvata sitä hyvää, mitä he minulle jättivät. Voin ainoastaan tehdä oman osani, omalla vuorollani. Siksi olen ollut mukana vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä.
Olen erittäin iloinen, että pääsen mukaan Naisten Valmiusliiton organisaatioon tekemään työtä, joka on merkittävää kokonaisturvallisuuden kannalta. Meillä on valtava potentiaali naisissa, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan varautumis- ja turvallisuusasioissa.
Tässä tehtävässä voin hyödyntää tähän asti keräämääni kokemusta esimerkiksi projektinjohdosta, kehitystyöstä sekä tilaisuuksien ja koulutusten suunnittelusta ja organisoinnista.
Pedagogisella koulutuksella ja opetuskokemuksella tulee tässä tehtävässä olemaan varmasti suuri merkitys. Siirrynkin koulutuskoordinaattorin työhön kotitalousopettajan tehtävästä. Myös jo olemassa olevat yhteistyöverkostot vapaaehtoisen maanpuolustuksen kentällä auttavat työn aloittamisessa!
Siispä – kääritään hihat ja aloitetaan työt!”
Saara on aloittanut tehtävässä maanantaina 16.10.2023.