Minnatar 2017 -harjoitus on käynnissä

Minnatar 2017 -harjoitus avattiin eilen perjantaina 1.9. Harjoituksen johtaja Irma Kärkkäinen toivotti kurssilaiset tervetulleeksi harjoitukseen, ja liiton puheenjohtaja Anne Holmlund toivotti liiton puolesta onnistunutta harjoitusta ja antoisia koulutuspäiviä. Karjalan lennoston komentajalta eversti Markus Päiviö ja Siilinjärven kunnanhallituksen puheenjohtalta Erkko Nykäseltä toivottivat myös osaltaan kurssilaiset tervetulleeksi niin Karjalan lennostoon kuin Siilinjärvelle.