Ajankohtaista

NASTA-harjoitukset

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. MPK, Puolustusvoimat, Lotta Svärd Säätiö, Maanpuolustuksen kannatussäätiö, Vapepa, SPEK ja Kova-toimikunta.

Naisten Valmiusliiton koulutusohjelma on hyväksytty liiton hallituksen kokouksessa

Naisten Valmiusliiton puheenjohtaja Anne Holmlund, MPK:n toiminnanjohtaja Pertti Laatikainen, Naisten Valmiusliiton pääsihteeri Kaarina Suhonen sekä MPK:n edustajana Satu Virtanen. Kuva: Ossi Hietala.

Naisten Valmiusliitto ry:n koulutusohjelma hyväksyttiin 19.12. järjestetyssä hallituksen kokouksessa ja koulutusohjelma on luovutettu Maanpuolustuskoulutusyhdistykselle (MPK). Koulutusohjelman laadinnalla pyrittiin kokoamaan liiton koulutukselliset tavoitteet ja koulutusratkaisut sekä muodostamaan näkemys koulutuksen kehitystarpeista.

Naisten Valmiusliitto haluaa lämpimästi kiittää koulutustyöryhmän jäseniä Heli Eräkorpea, Satu Mustalahtea, Marjo Tuomarantaa sekä MPK:n puolesta mukana toiminutta Satu Virtasta.

Myös MPK:n Naisten koulutuksen väliraportti 2017 on julkaistu 8.12. järjestetyssä Naisten osaaminen näkyväksi -seminaarissa. Naisten osallistuminen maanpuolustus- ja kokonaisturvallisuuskoulutukseen on entistä yleisempää ja asenneilmapiiri aiempaa myönteisempi, selviää MPK:n naisten koulutuksen väliraportista. Lisätietoja MPK:n raportista pääset lukemaan täältä.