Ajankohtaista

NASTA-harjoitukset

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. MPK, Puolustusvoimat, Lotta Svärd Säätiö, Maanpuolustuksen kannatussäätiö, Vapepa, SPEK ja Kova-toimikunta.

Naisten Valmiusliiton puheenjohtajana jatkaa Anne Holmlund

Naisten Valmiusliiton puheenjohtaja Anne Holmlund

Naisten Valmiusliitto ry:n virallinen syyskokous järjestettiin eilen 21.11.2018 Hämeenlinnassa museo Militariassa. Anne Holmlund valittiin jatkamaan liiton puheenjohtajana toimikaudella 2019-2020. Anne Holmlund on toiminut ansiokkaasti liiton puheenjohtajana vuodesta 2013 alkaen.

Syyskokouksessa nimettiin myös uusia hallituksen jäseniä. Uutena jäsenjärjestönä aloittaa Pelastakaa Lapset ry 1.1.2019 alkaen. Uuden jäsenen myötä liiton jäsenjärjestöjen määrä kasvaa yhteentoista. Kevät- ja syyskokousjärjestelyistä vastaa vuorotellen yksi liiton jäsenjärjestö, nyt vuorossa oli Päällystön Naisten Liitto ry.

Naisten Valmiusliiton tarkoituksena on kehittää naisten turvallisuuteen ja varautumiseen liittyviä valmiuksia koulutuksen kautta sekä lisätä naisten mahdollisuuksia toimia poikkeusoloissa yhteiskunnan hyväksi. Naisten Valmiusliiton päätapahtumia ovat NASTA-valmiusharjoitukset, joita järjestetään kahdesti vuodessa.

Lisätietoja: Pääsihteeri Kaarina Suhonen p.040 561 1655, kaarina.suhonen@naistenvalmiusliitto.fi