Ajankohtaista

NASTA-harjoitukset

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. MPK, Puolustusvoimat, Lotta Svärd Säätiö, Maanpuolustuksen kannatussäätiö, Vapepa, SPEK ja Kova-toimikunta.

Naisten Valmiusliitto osallistui Nuku rauhassa -päätapahtumaan

Kuva: Vapaaehtoinen Sari Jusslin esittelemässä liiton toimintaa.

Nuku rauhassa -päätapahtuma järjestettiin Kansalaistorilla Helsingissä 18.–19.8. Naisten Valmiusliitto oli mukana tapahtumassa omalla osastollaan. Viikonlopun aikana kokonaisturvallisuuteen kävi tutustumassa koko tapahtumassa noin 15 000 osallistujaa, joista 1500 oli koululaisia tai päiväkotilaisia. Viranomaisia tapahtumassa oli noin 100 ja vapaaehtoisia noin 300.

Naisten Valmiusliiton osastolla oli mahdollista tutustua liiton toiminnan lisäksi omatoimiseen varautumiseen ja pyöräyttää onnenpyörää. Turvallisuus- ja varautumiskoulutus kiinnosti useita.

Myös Maanpuolustuksen Tuen puheenjohtaja Reijo Karhinen sekä kansanedustaja Pekka Haavisto vierailivat osastolla.

Naisten Valmiusliitto on ollut mukana kaikissa Nuku rauhassa -kokonaisturvallisuustapahtumissa. Liitto on mukana myös Vaasassa 23.8. ja Oulussa 25.–26.8. järjestettävissä tapahtumissa.

Naisten Valmiusliitto haluaa kiittää kaikkia jo järjestettyihin tapahtumiin osallistuneita kuin tuleviin tapahtuviin osallistuvia vapaaehtoisia!

Kuva: Maanpuolustuksen tuen puheenjohtaja Reijo Karhinen tutustumassa omatoimiseen varautumiseen.

Kuva: Liiton toimijat yhteiskuvassa Pekka Haaviston kanssa.