Ajankohtaista

NASTA-harjoitukset

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. MPK, Puolustusvoimat, Lotta Svärd Säätiö, Maanpuolustuksen kannatussäätiö, Vapepa, SPEK ja Kova-toimikunta.

7.3.2022

NASTAisku -webinaarisarja käynnistyy torstaina teemalla ”Muutostilanteet ja niistä selviytyminen”

Kaksi vuotta koronaa ja nyt sota Euroopassa. Ei ihme, että tunnemme psykologista kuormitusta. Olemme muutoksen keskellä, mutta miten sen aiheuttamista tunteista pitäisi ajatella ja miten niitä pitäisi käsitellä?

Naisten Valmiusliiton NASTAisku -webinaarisarja käynnistyy tämän viikon torstaina 10.3. kello 18 teemalla ”Muutostilanteet ja niistä selviytyminen”. Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita

  • Mistä muutoksessa on kyse?
  • Tunteet muutoksen eri vaiheissa
  • Selviytymisstrategiat

Tilaisuuden lopuksi on mahdollista esittää kouluttajalle kysymyksiä. Kouluttajana webinaarissa toimii Outi Impivaara, joka on johtamiseen, esimies- ja tiimityöhön sekä ihmisten väliseen vuorovaikutukseen keskittynyt valmentaja.

Webinaariin ei  ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan pääset torstaina TÄSTÄ ZOOM LINKISTÄ (linkki suljetaan tilaisuuden jälkeen). Jos et ole käyttänyt Zoomia aiemmin, tutustuthan sen käyttöön etukäteen.

Tilaisuudesta tulee tallenne, joka julkaistaan Naisten Valmiusliiton YouTube kanavalla viikon 11 aikana.

Webinaarisarjan teemoja ovat mm. henkinen kriisinkestävyys, väestönsuojelu, medialukutaito ja kotitalouksien omatoiminen varautuminen. Lista täydentyy kevään edetessä. NASTAisku -webinaarit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia (sukupuoleen tms. katsomatta).

Lisätietoa tulevista webinaareista tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa

Suvi Aksela, Naisten Valmiusliitto, p. 040 017 5223
suvi.aksela (at) naistenvalmiusliitto.fi

Outi Impivaara, Oicon Oy, p. 040 501 6569
outi.impivaara (at) oicon.fi