Joukkomuonitus maastossa


Oletko kiinnostunut maastossa tapahtuvasta ruoanlaitosta ja jakelusta? Oletko aina halunnut oppia, miten armeijan kenttäkeitintä käytetään?

Tällä kurssilla tutustutaan kenttäkeittimen turvalliseen ja hygieeniseen käyttöön. Kurssilla perehdytään maasto-olosuhteissa tapahtuvaan elintarvikkeiden säilytykseen ja käsittelyyn sekä valmistetaan niistä ruokaa suurelle joukolle.

Kurssin jälkeen osallistuja muistaa maastomuonitukseen tarvittavat välineet ja ymmärtää, miten kenttäkeitintä käytetään muonituksen järjestämiseksi. Kurssilainen ymmärtää miten, hänen tulee toimia osana muonitusryhmää.

Erityinen etu tällä kurssilla on, että sen aikana on mahdollista suorittaa hygieniaosaamistesti (hygieniapassi).

Kurssin sisällön on suunnitellut Maa- ja kotitalousnaisten liitto ry.

Kurssi on fyysisesti kohtalaisen raskas. Kurssin alaikäraja on 16 vuotta.
Kurssin kesto on vähintään 16 h.