JohdaNASTA III Ilimatar 2024


Jos kuulut harjoituksen organisaatioon, sinun tulee ilmoittautua tälle kurssille.

Kurssi
26.9.–29.9.2024
08:00–16:00
Rissala, Siilinjärvi

Harjoituksen toteuttava organisaatio toimii omalla kurssillaan, joka kuuluu Naisten Valmiusliiton johtamiskoulutusta antavien kurssien sarjaan.

JohdaNASTA III -kurssi kuuluu Naisten Valmiusliiton NASTA Ilimatar 2024 -harjoituksen kurssivalikoimaan.

Kurssin tavoite

Tarkoituksena on toteuttaa suunnitellusti NASTA-harjoitus.

Kurssin jälkeen osallistuja ymmärtää, miten omassa harjoitustehtävässä toimitaan ja miten se on osa NASTA-harjoituksen kokonaisuutta. Hän on harjaantunut soveltamaan JohdaNASTA I-II kursseilla opittuja syväjohtamisen tietoja ja taitoja. Hän muistaa keskeiset turvallisuustekijät harjoituksen onnistumiseksi.       

Kurssilla toteutetaan NASTA-harjoitus yhdessä muiden toimijoiden kanssa sekä vastataan oman tehtävänkuvaan liittyvien asioiden organisoinnista ja toteuttamisesta.

Huomioithan, että suuri osa organisaatiosta tulee valmistelemaan harjoitusta jo torstaina, kun harjoitus alkaa perjantaina aamulla.

Kurssille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu 6.-7.8.2024. Kurssi julkaistaan MPK:n koulutuskalenteriin 1.7.2024.

MPK hallinnoi Naisten Valmiusliiton kursseja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys eli MPK hallinnoi Naisten Valmiusliiton kursseja. MPK esimerkiksi ottaa vastaan ilmoittautumiset ja lähettää kursseista laskut osallistumisen jälkeen.

Kurssit avataankin MPK:n koulutuskalenteriin, jonka kautta niille voi ilmoittautua. Ilmoittautumista varten täytyy ensin luoda oma MPK-käyttäjätunnus.